Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

vrijdag 16 maart 2012

Paasfamilie

De lente lijkt nu echt te zijn aangebroken, gistermiddag heb ik na mijn werk nog heerlijk buiten in de laatste zonnestralen zitten lezen. Het was ook perfect weer om mijn nieuwe ontwerpje op de foto te zetten. Onze twee hondjes zijn altijd zeer nieuwsgierig als ik aan het vilten ben, ze zouden maar wat graag hun tandjes in die wollige ‘knuffels’ willen zetten. En gisteren hadden ze geluk… net toen ik de familie op de foto wilde gaan zetten en het tafereeltje oppakte, vielen alle poppetjes eraf. Het eiertasje was echt hap-slik-weg, maar gelukkig kon ik de baby nog uit de kaken van onze spaniel bevrijden. Het tasje was makkelijk opnieuw te maken en zo kon ik het stel alsnog op de foto zetten.
Dit gezellige gezin staat op het punt om van de eerste lentedag te gaan genieten. Ze hebben fleurig versierde kleding aan om het paasfeest te bezoeken. Moeder heeft voor de gelegenheid een paashaas op vader’s trui geborduurd en zelf een prachtige bloem in haar gekapte haren gestoken. De kleine paasbaby heeft een heerlijk ei-reiswiegje waar ze in kan zitten. De twee konijntjes mogen natuurlijk niet ontbreken; zij hupsen gezellig achter de familie aan. Hmm, zouden er worteltjes in dat tasje zitten?
Omdat ik inmiddels al 25 (en ik zie nu zelfs 26) volgers heb, komt er dit weekend een give-away!

2 opmerkingen:

Knutselpret zei

Wat een schattig tafereeltje.
En zo heerlijk lenteachtig, al laat de zon het hier tot nu toe afweten.
Groetjes Albèrtje

Barbara zei

Wat een leuk ontwerp! En wat leuk om te lezen dat je ook een spaniel hebt, net als ik! Lieve groetjes, Barbara