Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

woensdag 5 maart 2014

Inspirerend Brugge

We zijn net terug van een paar dagen Brugge. We hebben allebei niet zoveel met carnaval en zo konden we de optocht en verklede mensen mooi ontvluchten ;)
Brugge is echt een prachtige stad en we hebben erg genoten. Mooi hotel, schattige oude huisjes en lekker uiteten geweest.
De tentoonstelling met meer dan 100 werken van Picasso was een van de hoogtepunten van de reis, net als de rondrit met paardenkoets. Naast de werken van Picasso waren ook schilderijen van andere kunstenaars te zien, die het leven van Picasso beïnvloed hebben. Heel inspirerend.
Weer eens wat anders dan mijn familie Uil: zo gaf Picasso vorm aan een uil in keramiek.
Ook zit ik nu al vol met kerstideeën. Er was namelijk een grappig zaakje met allerlei kerstdecoraties. Helaas mocht je binnen geen foto’s maken!
Deze schaapjes vond ik in een ander winkeltje vol (paas)decoraties. Echt leuk! 
Al met al hebben we lekker genoten van een paar dagen weg. Morgen ga ik weer verder met de bouw van de viltkast (die hebben we inmiddels kunnen ophalen!) 

3 opmerkingen:

Patricia Smit zei

Brugge staat ook op mijn verlanglijstje om nog eens naar toe te gaan.
Zo te lezen heb je goede dagen gehad. De schaapjes zijn echt te leuk!

Ravelien zei

Heerlijk zo´n uitje naar Brugge en
die kerstwinkel..oh.daar wil ik ook heen!!

landschappen zei

Echt heel veel leuke dingen