Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

dinsdag 11 maart 2014

Lente!

Wat hebben we genoten van het lenteweer afgelopen weekend. De barbecue is ook voor het eerst weer aangezwengeld! Mijn ouders brachten hun teckelpuppy Britta mee, wat een schatje he! 
Verder heb ik de afgelopen tijd wat nieuwe pakketjes ontworpen voor de zomer; nu alleen nog tijd vinden om ze verder uit te werken. Daar gaat altijd meer tijd in zitten dan je denkt. Maar het is wel heel fijn als ze allemaal klaar zijn! Ik moet me dus nog even inhouden voor ik ze jullie kan laten zien. Deze stofjes spelen wel in één van de ontwerpjes een rol.
En als je heel goed kijkt, zie je boven deze bos tulpen al een stukje van één van de andere ontwerpjes.
Verder kon ik op de Handwerkbeurs in Zwolle deze leuke paashaas niet laten liggen. Het is een ontwerp van Tintangel. Erg leuk om alvast te maken voor Pasen.
Voor degene die wel eens in de webwinkel bestellen: de verzendkosten zijn voortaan standaard nog maar €1,50 in plaats van €2,95. Op die manier wordt bestellen wat voordeliger.


Fijne dinsdag!

5 opmerkingen:

Knutselpret zei

Heerlijk dat heerlijk lente weer ik begrijp dat iedereen daarvan heeft genoten :)

Martine zei

Wat een zaaalig weertje he?!
Wat een ongelooflijk schatje zeg, het teckeltje van je ouders!
Ben heel benieuwd naar je nieuwe pakketjes, de stofjes zijn al reuze leuk! ;-)
Fijne dag!

Margaret zei

Wat een schatje die teckel. Wij hebben ook net een boomerpup. Die heeft ook lekker buiten kunnen spelen afgelopen dagen.
Dat konijntje is echt schattig.

Crealice zei

het was heerlijk weer maar BBQ'en hebben we nog niet gedaan. Spannend je pakketjes en wat een lief konijntje.

Barbara zei

Ben heel nieuwsgierig naar je nieuwe pakketjes! Lieve groetjes, Barbara