Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

woensdag 19 februari 2014

Nieuwe spulletjes

Vorige week had ik een nieuwe groothanden gevonden in fournituren en gistermiddag werd mijn eerste bestelling afgeleverd. Spannend!
Leuk om al die spullen uit te pakken: linten, applicaties en allerlei knoopjes. Ik zit al vol idee├źn wat ik er allemaal mee wil gaan maken. 
Verder zijn we gisteravond een grote kast gaan bestellen. Momenteel liggen alle viltlappen nog op de grond. In een dichte kast merk ik dat ik ze er toch steeds allemaal uit moet halen, om de juiste kleurencombinatie te zoeken. En daarom liggen ze nu op kleur op de grond, ook niet ideaal.
Deze kast lijkt me wel ideaal: grote vakken waar de lappen zo in passen en zelfs onderin een vak van een meter breed, voor de grote rollen vilt. En verder vonden we hem erg mooi, ook niet onbelangrijk. 
Nog 2 weken wachten en dan kunnen we hem ophalen!

4 opmerkingen:

WOLfje zei

Je timmert lekker aan de weg

Mirjam Schippers zei

Wat een leuke spulletjes! En die kast is echt supermooi!

Marie-Jeanne zei

Wat mooi allemaal, en je hebt ook leuke plannen.
Gr, M-J.

Severine zei

Oh dat klinkt allemaal heerlijk! Dat wordt straks een hele nette, georganiseerde bedoening bij jou!
Groetjes Severine