Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

dinsdag 18 maart 2014

De winter mag weer terug de doos in..

Ja ja, eindelijk is het er dan van gekomen. Ik had het me al meerdere keren voorgenomen om de seizoenenkast van winter naar lente om te toveren. De sneeuwpopjes konden nu echt wel weer terug de doos in (eigenlijk hadden ze niet eens de doos uit hoeven komen dit jaar, maar dat is ook zo zielig anders), maar het kwam er steeds niet van. Vandaag toch maar aan de slag gegaan en de kast leeggehaald.
Hier ziet het er zo nog kaal uit.
Het inrichten is altijd erg leuk: alle zelfgemaakte popjes door je handen laten gaan, leuke hoekjes op kleur inrichten met mijn favoriete kaarten erbij en al het moois uitstallen.
Naast de kast heb ik ook nog een paar tafeltjes opgevrolijkt met lentekleuren en ook de kussens op de bank zijn inmiddels weer aangepast. Nog net op tijd voordat de lente officieel begint! 
 En nu maar hopen op nog meer van dat prachtige lenteweer!


3 opmerkingen:

Knutselpret zei

dat komt er weer aan dat heerlijke lenteweer !!!!

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Oh wat leuk al die frisse lentepopjes en een goed idee om ook de kussens van de bank aan te passen.
Groet Thea

Crealice zei

gezellig, laat de lente maar komen (en niet meer weggaan tot de zomer)