Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

zondag 27 mei 2012

Zomerse foto's

Wat een heerlijk weer is het toch. Zo mag van mij elke zomer wel zijn. Echt weer om te barbecueën en te genieten van de tuin. Het is geen weer om lange verhalen achter de computer te typen, maar ik wil wel wat foto’s met jullie delen.

Mijn eetbare tuin krijgt steeds meer vorm.
Snackkomkommers en snackpaprika’s in potten.

En een border vol kruiden en klimfruit. De tomatenplantjes hebben het goed naar hun zin op de vensterbank.
Ook de dieren genieten van het weer. De cavia’s van vers gras uit de tuin.

Onze cocker spaniel houdt niet echt van warmte. Die ging gisteren binnen languit liggen op de bank.

Het muizenklasje is al ver af. Het is echt een superleuk pakket om te maken en in een docentenhuis zoals bij ons mag het natuurlijk niet ontbreken.

En ik ben tussendoor bezig aan een nieuw ontwerp. Lekker alle knutselspullen in een mand en mee naar buiten.

Ik hoop dat jullie ook zo genieten van het warme weer. Fijne Pinksterzondag!

3 opmerkingen:

Haken met Marga zei

Wat een heerlijke tuin. En die mooie cavia's genieten er ook van. Ik heb er nog 1 van de 3 en ze is al 7 jaar en zit ook lekker buiten. Geniet er maar lekker van.

Liefs, Marga

Barbara zei

Dit is wel heel grappig! Ik zie dat je cavia's hebt: heb ik ook lange tijd gehad, een passie van me. En je hebt een cockertje: heb ik nu! En dan ook nog eens gek van vilt ... Is wel heel toevallig, he? Lieve groetjes, Barbara

Atelier Nanaya zei

Wat grappig om te lezen dat we zoveel hetzelfde hebben! En dan ontwerpen we ook nog allebei zelf viltfiguren. Wie weet een leuke basis om in de toekomst eens samen te werken!
Liefs,
Nanaya