Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

zaterdag 12 mei 2012

Seizoenstafel -> kast


Een paar maanden terug heb ik een keer een berichtje geschreven over mijn droomkast die ik na jaren eindelijk besteld had. De kast is inmiddels binnen en staat prachtig in de woonkamer. Ik ben al bezig geweest met de inrichting, maar een echte seizoensplank heb ik nog niet gemaakt. Het is ook echt groot om helemaal te vullen, nu werk ik met verschillende hoekjes. Met deze kast kan ik de komende jaren wel vooruit, voor die echt vol is...
 Dit is een zomers hoekje met een moza├»ekschilderij dat ik een paar jaar terug gemaakt heb van gekleurd glas.

Hier kun je een lentetafereeltje zien met het wolschilderij, de bloesemboom en van atelier Pippilotta het bramensnoepertje.


Dit schilderijtje kreeg ik afgelopen weekend van mijn schoonouders die naar Texel op vakantie waren geweest. Daar ga ik binnenkort een leuk viltpopje bij maken.

Fijn weekend!

4 opmerkingen:

Olga zei

Leuk wolschilderijtje. Wil ik ook nog eens gaan doen. Is dat lastig om te maken?

Groetjez olga

Atelier Nanaya zei

Hallo Olga,
Nee hoor, dat valt reuze mee. Je moet alleen zorgen dat je een fijne viltnaald hebt en een viltmatje en dan kun je eigenlijk meteen beginnen.
Liefs,
Nanaya

Knillie Bears zei

o wat een mooie kast zeg echt een plaatje ,ik denk dat je er zat in kunt zetten veel plezier ermee.

groetjes corina

deviltentol zei

prachtig kast begrijp waarom dit je droomkast is super.

groetjes Gerda