Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

woensdag 25 oktober 2023

36 jaar en 36% korting in mijn nieuwe shop!

Vandaag word ik 36 en wie jarig is, trakteert!

Afgelopen weekend ben ik begonnen met het maken van een nieuwe patronenshop op Etsy:
Het plan is om hier de komende weken alle patronen van Het Uilenhuis op te plaatsen, in het Nederlands en Engels. Dat is nog wel een flinke klus, want een groot deel moet eerst nog vertaald worden. Als ik klaar ben, verdwijnen de patroonbladen uit de andere shop en is die alleen nog voor complete pakketten. Voor zowel mij en de bezoekers een stuk overzichtelijker om twee aparte shops te hebben.
Voor mijn verjaardag wil ik deze nieuwe shop alvast in het zonnetje zetten en daarom krijg je alleen vandaag 36% korting op alle patronen met de code BIRTHDAY36. Voer hem in bij het afrekenen, dan wordt de korting automatisch verwerkt. Hoewel er nog niet heel veel in staat, kun je zo wel met een flinke korting een leuk patroonblad voor Halloween of Kerst scoren. Of een van de mooie sprookjespatronen.Laat je ook een review achter? Dan staat mijn nieuwe shop helemaal in het zonnetje.

Geen opmerkingen: