Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

vrijdag 4 augustus 2017

Bruiloft: viltontwerpjes professioneel op de foto

Afgelopen 15 juli zijn we getrouwd en de vele viltcreaties zijn door onze fotografe Marinka van Helvoort prachtig op de foto gezet. Alvast een kleine preview:
Sebastiaan en mijn schoonzusje Aleksandra maakten alle heerlijke taarten voor de dag
Mijn zusje en ik waren creatief met bloemen en maakten alle bloemstukjes zelf.
 Maar niet alleen wij waren creatief geweest, ook onze gasten hebben zich van hun creatiefste kant laten zien. Mijn schoonzus Bianca had stiekem een oproep gedaan om iets met uilen te maken/geven en daar werd massaal gehoor aan gegeven. Verschillende gasten maakten mijn bruidsuiltjes, mijn schoonmoeder heeft de gehaakte uilen gemaakt en mijn moeder het uilenkussen. Heel leuk om ze allemaal zo bij elkaar te zien. 
Vanaf maandag is mijn atelier weer open en om dat te vieren, komt er dit weekend een leuke give away op de Facebookpagina.
Via de website kun je tegenwoordig ook de volledige catalogus downloaden, met alle ontwerpjes van 2011 tot nu. Leuk om eens door te bladeren en inspiratie op te doen.

3 opmerkingen:

Anita Oele - van de Grint zei

Natuurlijk alsnog van harte gefeliciteerd :) Wat een leuke foto's en wat ik ervan kan zien, wat een mooie trouwjurk :)
Mmm de taarten zien er uit om op te eten ;) Leuk dat zoveel gasten gevolg hebben gegeven aan de oproep om iets met uitljes te maken/geven. Nu nog lekker genieten van jullie wittebroods weken.
Groetjes Anita

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Wat een leuke foto's van jullie bruiloft en natuurlijk nog gefeliciteerd !
Mooi om al je viltontwerpen te zien die je voor je bruiloft gemaakt had.

Groet Thea

Patricia Smit zei

Nog van harte proficiat met jullie bruiloft!
Wat leuk dat alle viltcreaties op beeld zijn vastgelegd, zo heb je een mooi aandenken en eer van je werk.
Felicitatiegroet, Patricia