Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

vrijdag 12 februari 2016

Uilenpost - bijna Valentijn

De familie Uil heeft sinds kort een heuse mailbox, oftewel een brievenbus. Niet zomaar eentje, nee deze heeft vader Teun eigenhandig in elkaar gezet. Na het voorval met het tuinhekje, heeft hij zijn kluswerkzaamheden elders voortgezet en hij laat nu alleen nog maar het resultaat zien. Groot gelijk!
Moeder Thelma wilde al langer graag een brievenbus. Dat is wel handig wanneer je een eigen patisserie hebt. Zo kan ze spulletjes in het buitenland bestellen en makkelijk laten bezorgen.
Maar de laatste dagen is er iemand anders die steeds naar de brievenbus gaat. Telkens wanneer er even niemand kijkt, is het Teun die naar de brievenbus loopt. 
"Hm, nee," zegt hij tegen zichzelf, "het is er blijkbaar nog niet!" 
De volgende ochtend gaat hij weer kijken... nog niks. Elke dag loopt hij meerdere keren 'toevallig' langs de brievenbus.
Vanochtend staat Teun weer vroeg op en hij loopt meteen naar de brievenbus. Ja hoor, daar ligt een klein pakketje. Teun haalt het er snel uit en verstopt het onder zijn vleugel.
Wat zou daar nou toch in zitten?

2 opmerkingen:

Poppenatelier Barbara zei

Oei! Nu maak je me toch wel heel nieuwsgierig! Lieve groetjes, Barbara

blauwruitje zei

Tja nu willen we natuurlijk weten wat daar in zit. Wanneer komt het vervolg?