Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

vrijdag 24 februari 2012

Imbolc seizoenstafel

Ik had jullie nog wat foto’s beloofd van het Imbolc hoekje. In de woonkamer zat eerste en ingebouwde kast, maar tijdens de verbouwing hebben we de deur verwijderd en er sierplanken in gemaakt. Zo is een prachtig plekje voor een seizoenstafel ontstaat. Er is ook nog genoeg ruimte om de tafel flink uit te breiden.


Zowel de letters als de kleding van het Imbolc's Bollenpaar zijn gemaakt van zelfgevilte lappen. Naast mijn eigen Nanaya pakketjes, staan ook de pakketjes van Pippilotta er erg schattig bij.


Momenteel ben ik bezig met een eigen bedacht familiepakketje. Een heel priegelwerk, maar erg leuk om te doen. Want hoe leuk het ook is om pakketjes van andere ateliers te maken, het blijft voor mij het leukste om zelf wat te bedenken en in elkaar te zetten.

Een heel fijn weekend gewenst!

3 opmerkingen:

deviltentol zei

Ben benieuwd wat je eigen creatie weer word, ze zijn wel erg leuk allemaal.

Knutselpret zei

Daar worden wij wel nieuwsgierig van we wachten het af.
Groetjes knutselpret

Het Knuter Huuske zei

Zit er heel liefelijk mooi uit....