Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

dinsdag 28 februari 2012

Droomkast

Ik ben al sinds ik klein was verliefd op witte buffetkasten. De sfeer, de landelijke uitstraling en natuurlijk de mogelijkheid om talloze mooie spulletjes uit te stallen. En nu heb ik er dan eindelijk eentje besteld!
Vorige week in de vakantie zijn we gaan kijken naar kasten bij een meubelmaker in de buurt en we hebben gekozen voor een mooie, lichte driedeurs kast met schuifdeuren en glas in de zijkant. Dat maakt de kast een stuk minder massief en heel ruimtelijk. Onderin komen straks al mijn vilt- en knutselspulletjes (die nemen nu vaak heel de eetkamertafel in beslag als ik bezig ben…) en bovenin wil ik seizoenstafels gaan maken. Ik kan nog aardig wat bij knutselen voordat die helemaal gevuld is, maar dat maakt het alleen maar leuker.

Het gaat nog 8 tot 12 weken duren voordat de kast er is, maar ik kijk er nu al naar uit! Is het geen plaatje?

Vanmiddag heb ik een vrije dag en ga ik een beginnetje maken met wat paaspoppetjes.

Fijne dag!


3 opmerkingen:

Knutselpret zei

Ik mag aannemen dat je hem in gedachten al hebt ingericht en het moet gezegd het is een plaatje.
Groetjes knutselpret

Ravelien zei

Hé dat is grappig, wij hebben hier in de keuken precies (maar dan ook helemaal precies) dezelfde kast staan..Daar kan je veel spulletjes in kwijt hoor!
groetjes Silvia

Het Knuter Huuske zei

Inderdaad wat je noemt een Droomkast!! :)


Groetjes van Ivonne