Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

Seizoenstafels


Atelier Nanaya is ontstaan doordat ik op zoek was naar spulletjes om mijn jaarfeesttafel mee aan te kleden. Via marktplaats vond ik iemand die prachtige wollen fee├źn maakte en nadat ik er een paar had gekocht, werd ik zelf helemaal enthousiast om ook met wol en vilt aan de slag te gaan. De jaarfeesttafel (of in mijn geval, een jaarfeestbuffetkast) wordt gebruikt om de verschillende seizoenen tot uiting te laten komen. Naast de seizoensovergangen kun je ook allerlei andere feestdagen terug laten komen, zoals Kerst en Pasen. Door het vieren van jaarfeesten zie je telkens dezelfde patronen in de natuur, of zoals wel eens gezegd wordt, je ziet hoe het jaarwiel draait.

De lentetafel bevat haasjes, kippetjes en naast pasteltinten ook veel geel en paars.

In de zomer staat de kast vol met vrolijk gekleurde popjes, aardbeien en natuurlijk veel groen. Ook een strandtafereeltje past prima bij de zomer.Op de herfsttafel komen vallende blaadjes terug en de kleuren rood, oranje, geel en groen.
De winterkast is gevuld met witte, grijze en lichtblauwe lappen en is gevuld met warm aangeklede popjes.

Geen opmerkingen: