Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

zondag 25 januari 2015

Nieuwe ontwerpen & bijzonder pakpapier

Gisteren is er al een flink aantal op de post gegaan en vandaag komen ze uit: de nieuwe ontwerpjes. De beterschapslabels had ik jullie deze week al gedeeltelijk laten zien en dit zijn ze alle zes:
Naast de labels heb ik voor de winter deze pegelpopjes gemaakt. Wel toepasselijk bij het weer van gisteren.
En voor een heuglijke gebeurtenis: de geboorte van een jongetje of een meisje, deze geboortemuizen. Ik had inmiddels al een half jaar geleden geloof ik een hele doos met leuke fournituren besteld bij een nieuwe groothandel. De lintjes gebruik ik regelmatig, maar aan alle leuke kraaltjes, hartjes en knoopjes was ik nog niet toegekomen. Die waren dan ook het uitgangspunt bij deze muizen. 
Grappig weetje: Misschien viel het leuke pakpapier je al op op de foto's van deze keer. Zeker voor de labelpakketten ben ik altijd op zoek naar passend inpakpapier. Die komen toch het leukst over als ze daadwerkelijk aan een cadeau hangen. En ook voor de andere foto's is het leuk om een passende achter- of ondergrond te hebben. 
Deze keer had ik echter nog een stuk behangrol liggen van het behang dat een paar maanden geleden gebruikt is in de werkkamer. Zonde om weg te gooien en nu kwam het prima van pas! Zo zie je maar: wie wat bewaart, heeft wat ;) Fijne zondag! 

2 opmerkingen:

blauwruitje zei

Wat een leuke labels!

* Haakjuffie * zei

ze zijn geweldig!
Vooral de pegelpopjes vind ik te lief <3