Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

dinsdag 21 oktober 2014

Verjaardags-Give Away

Afgelopen zondag vierden we onze verjaardag voor mijn familie (we, want vriendlief is 2 dagen later jarig dan ik). Ik ben goed verwend met mooie cadeaus, waaronder ook twee leuke viltpakketjes voor kerst die ik binnenkort ga maken. Maar eigenlijk ben ik pas zaterdag de 25e echt jarig. En omdat ik altijd zo geniet van jullie reacties, wil ik voor mijn verjaardag iemand trakteren op een gratis viltpakket van Atelier Nanaya. Je kunt, passend bij het thema, een pakket verjaardagslabels winnen. Hierin zit natuurlijk het patroon met de uitleg en al het benodigde vilt is inbegrepen.
Wat moet je doen om kans te maken? Alleen een berichtje achterlaten! Naar de give away verwijzen op je blog wordt erg op prijs gesteld, maar is zeker geen verplichting.  Ik trek dan op mijn verjaardag de winnaar.


6 opmerkingen:

Mirjam zei

Oh wat schattig die verjaardagslabels. Daar wil ik wel aan mee doen.
En ... alvast van harte gefeliciteerd!

creatieve-vlinder zei

Alvast van harte gefeliciteerd.
O, wat zijn ze leuk. Je bedenkt mooie dingen.

Marjolein zei

Hoi, doordat jij een reactie op mijn blog achterliet, heb ik de jouwe ontdekt! Heel leuk!
Ik heb je blog via rss feeds toegevoegd, dus volg je nu op de voet.
Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag!

Groetjes Marjolein

Ravelien zei

Hieperdepiep! Ik wil ook wel mee doen hoor :) Alvast van harte en een fijne dag de 25e

De hobby droom zei

Ook ik wil je alvast feliciteren met je verjaardag! Wat gezellig dat jullie het met z'n tweeen gevierd hebben. Wat leuk dat je zo heerlijk verwend bent met allerlei leuke cadeaus! Maar wat ontzettend lief dat je ons nu een kansje laat maken op deze te gekke give away! Ik ben nu al helemaal verliefd op de oh zo leuke vilte labels en waag dus ook graag een gokje. Hartstikke bedankt voor deze kans!

Lieve groetjes, Mandy

Anoniem zei

Oh, erg leuk, zo'n cadeautje. Ook ik doe graag mee.
Alvast gefeliciteerd met je verjaardag.
groet Yvonne