Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

maandag 20 oktober 2014

Bomenwandeling

In de omgeving van Oisterwijk is van 25 mei tot 26 oktober allerlei kunst te zien in bomen. Zo'n honderd kunstenaars doen mee aan het project en er zijn verschillende routes uitgezet. Toen ik in de zomervakantie een lange wandeltocht met mijn vader maakte, kwam ik er al toevallig eentje tegen, zo'n kunst-boom (niet te verwarren met een 'neppe' kunstboom). Nu besloten we zaterdag een route te lopen door het centrum van Moergestel die langs diverse kunstwerken zou voeren.

We genoten van het heerlijke weer en van enkele kunstwerken. Het was heel divers wat mensen van 'hun' boom gemaakt hadden, maar helaas waren ook enkele bomen alweer kaal. Bijna een half jaar is misschien ook lang om alles intact te houden.
 Onderstaande kunstwerk was gemaakt door een non.
 Mooie vervilte lappen.
 Geen onderdeel van de route, maar wel heel bijzonder. Het lijkt wel een boomhuis!
 Mooi doorkijkje
 Deze kwamen we aan het einde van de route tegen. Wat bijzonder dat zoiets kan, gewoon aan de straat. Mooie, handgemaakte spulletjes en één nesthokje dat dienstdoet als kassa. Ik heb het vlinderhuisje gekocht!

2 opmerkingen:

Ravelien zei

Leuk zo´n kunstroute wandeling!

De hobby droom zei

Ik geloof gelijk dat je genoten hebt! Wat leuk dat wij ook eventjes mee mochten genieten van een aantal prachtige foto's :)

Lieve groetjes, Mandy
ps. Via Mirjam kom ik op je blog terecht en ik ben echt helemaal weg van je fantastische vilt creaties! Wat ontzettend knap allemaal zeg! Ik ga heerlijk nog eventjes verder rondkijken en je zeker volgen.