Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

vrijdag 22 juni 2012

Zomer of herfst??

Gisteren is officieel de zomer begonnen, maar buiten lijkt het meer herfst dan zomer… Tijd om het binnen gezellig te maken dus. Naast vilten popjes kun je de seizoenstafel ook aankleden met kaarten. Ik ben zelf dol op mooie, kunstige kaarten en toen ik vandaag in de stad was kwam ik deze twee prachtige tegen. Ze zijn beide in Frankrijk gedrukt en gebaseerd op sprookjes. De ene is typisch iets voor de herfst en de andere past mooi op de Valentijn- en voorjaarstafel.Deze leuke dozen kocht ik bij Blokker. Ze waren in de aanbieding (waarschijnlijk nog van de wintercollectie), maar het was precies wat ik zocht voor in mijn seizoenskast. Hier kan ik mooi de popjes in bewaren van de winterseizoenen.
Mijn komkommerplant doet het echt super op de vensterbank. Ik heb al 6 van deze grote minikomkommers kunnen oogsten en ze smaken heerlijk.


4 opmerkingen:

De Jaartafel zei

Mooie kaarten heb je gekocht en je komkommers zijn super.
Dag, Ariane

Ravelien zei

Hé komkommerplant op de vensterbank, wat een goed (en lekker) idee! En die kaarten zijn erg mooi,.. Groetjes Silvia

Ans zei

Wat ziet het er gezellig uit!

Knutselpret zei

Wat gezellig allemaal ,die dozen zijn echt te gek.
En een komkommmer binnen !
Je moet er maar opkomen.