Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

donderdag 29 december 2011

Wim en Willemijn Winterwandeling

Na vorige keer had ik de smaak flink te pakken en ben ik nog wat nieuwe lappen gaan vilten dmv natvilten. Omdat het buiten guur en nat is, leek het me leuk om wat winterse kledij te maken. Zo ontstond eerst Willemijn en daarna Wim. Een van de lappen heeft als basis witte Duitse merinowol en de andere lap is met verschillende blauwtinten Australische wol gemaakt. Hier heb ik voor de glans ook wat zijdevezels doorheen gevilt.


Wim en Willemijn zijn twee heerlijke winterkinderen. Wanneer de sneeuw valt en de meren zijn bevroren, trekken broer en zus er samen op uit. Ze kunnen hun pret niet op wanneer ze de besneeuwde boomtakken zien en grote sneeuwmannen maken. Hun moeder heeft hen warm aangekleed in prachtig zelfgemaakte kleding en ze stond erop dat ze hun hoge laarzen aantrokken. Een muts om het af te maken en ze zijn klaar om op pad te gaan.

2 opmerkingen:

softearthart zei

How wonderful they are togethersuch lovely colors, cheers Marie

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Mooie lapjes heb je gevilt, broer en zus zien er goed uit.
Groet Thea