Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

woensdag 1 maart 2017

Een viltochtendje en meer

Mijn moeder wilde de nieuwe hartjes ook graag maken voor een vriendin. Maar omdat ze niet zo vaak handwerkt en nogal wat gedoe heeft met haar nieuwe bril, duurde het allemaal net wat langer dan ze gedacht had. Ze heeft er in elk geval eentje af. De andere voorkantjes ga ik nu maken en dan zetten we ze over 2 weken samen in elkaar.
 Ik ben al een eind op weg met hartjes voor de bruiloft dus die 4 extra kunnen er ook wel bij ;)
Verder merk ik (ondanks de regen en storm) dat de lente er echt aankomt. De lieve lentepakketjes vliegen de deur uit.
Naast het atelier was ik de afgelopen week ook druk met geklus in huis. De cursusruimte onder ons huis heeft nu ook een eigen toilet. Het was nog even wat uitzoekwerk, omdat de kelder dus onder rioolniveau ligt en er dan een speciale aansluiting moet komen. Maar hij zit erin! De muurtjes heb ik met mijn vader gezet, maar het aansluiten hebben we maar aan een professional overgelaten. Ik ben erg blij met het resultaat. 
Door alle drukte heb ik de afgelopen weken nauwelijks andere blogs gelezen. Wat leuk dus dat ik bij Juffrouw Ooievaar meteen op een eigen ontwerpje stuitte!
Ik kreeg van verschillende mensen de vraag waar mijn blog gebleven was. Met de naamswisseling is blijkbaar ook de link aangepast, waardoor Atelier Nanaya niet meer te vinden is en dit voortaan de nieuwe link is: https://hetuilenhuis.blogspot.nl/ Via deze link kun je mij weer volgen! 

Geen opmerkingen: