Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

woensdag 5 oktober 2016

Viltverhalen + gratis patroonblad

Mijn vorige berichtje schreef ik middenin de vakantie en inmiddels ben ik alweer enkele weken aan het werk. De verhuizing/verbouwingen waren erg druk en na een paar dagen in de lappenmand, leek het me leuk om weer eens te schrijven over mijn belevenissen in het atelier.

Inmiddels is de nieuwe cursusruimte in de kelder ver af. 
Net op tijd voor de eerste cursus twee weekenden terug, al bleek het achteraf niet nodig. Het was heerlijk weer en we hebben lekker de middag buiten gezeten.
Afgelopen zaterdag stond ik in de Pinqouin Handwerk- en Hobbyzaak in Wolvega van mijn schoonmoeder. Ze had al een paar jaar gevraagd of ik op de open dag wilde staan, maar de afgelopen jaren kwam het er steeds niet van. Maar deze keer kon ik wel en zo zat ik zaterdag de hele dag tussen allerlei handwerkende dames.
Mijn ene buurvrouw had prachtige dekens en omslagdoeken gehaakt en de andere maakte met allerlei technieken kerstkaarten. Leuk ook dat ik aan beide dames twee viltpakketjes verkocht.
Vooral de nieuwe kerstpakketten en ze zwammenzusjes waren zo uitverkocht.
Zo hangen mijn pakketten in de winkel
Wat voorbeelden uit de etalage
De gehaakte fiets die voor de deur stond
Speciaal voor de open dag (en ook een beetje omdat ik mijn blog/facebookpagina zo lang verwaarloosd heb) heb ik een gratis patroonblad gemaakt van deze leuke Maria met Jezus-kaart.
Je kunt hem hier vinden: Mariakaart
Komend weekend zal ik het nieuwe kerstdrieluik aan jullie voorstellen.


2 opmerkingen:

Patricia Smit zei

Wat een prachtige grote ruimte zeg! Lijkt me heerlijk om daar workshops te geven en om zelf je creatieve idee├źn ten uitvoer te brengen. Geniet er van!

Mariams Creations Recycle and Create zei

Wat een mooi atelier. Heel veel voorspoed en succes toegewenst. liefs, Mariam