Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

dinsdag 5 mei 2015

Knutseldag

Twee weken meivakantie wil helaas niet zeggen dat ik ook twee weken 'vrij' heb. Allerlei klusjes worden dan opgespaard en moeten in de vakantie echt gedaan worden. Maar vandaag, op Bevrijdingsdag, heb ik echt een vrij dagje gepland. De boodschappen zijn gedaan, de dieren gevoerd en ik heb het huis voor mij alleen. Naja, bijna alleen, want Saartje houdt me gezelschap.
Gisteren maakte ik deze poppenhoofdjes en alvast wat ledematen. Voor vandaag staan poppenkleertjes op het programma. Slofjes, jurkjes, jasjes... En ook eens proberen of ik wat van vilt kan maken voor de popen. De naaimachine staat klaar en ook de laptop (voor tips en tutorials). Eigenlijk veel te veel ideeën voor één dag, maar je moet ergens beginnen. Ik wens jullie dus een fijne dag en ga lekker aan de slag :)

5 opmerkingen:

Barbara zei

Heerlijk, zo'n dagje! Geniet ervan en ik ben benieuwd naar de poppen die geboren gaan worden! Lieve groetjes, Barbara

* Haakjuffie * zei

Oh, dat gaan vast weer mooie popjes worden <3
Ben zo benieuwd naar je kleertjes ook.
Ik vind Saartje zo lief... Heb weer genoten van je blogje, bedankt xxx

Knutselpret zei

heerlijk zo'n dagje maar ik moet eerst even klussen een plavonnetje witten en dan mag ik ook :))))) mooi zo die poppen daar heb ik ook zo'n zin in !!

Anita Oele - van de Grint zei

O, gezellig lekker bezig zijn. Ik ben benieuwd naar de nieuwe kleertjes :-)

blauwruitje zei

En is het gelukt?