Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

vrijdag 8 mei 2015

250 berichten Give Away

Hallo lieve volgers van mijn blog,

Dit is het 250e berichtje alweer dat ik hier op mijn blog plaats en wie iets te vieren heeft, trakteert. Maar eerst een korte terugblik.

Mijn allereerste blogje schreef ik net na mijn verjaardag in oktober 2011. En dit was de allereerste foto die ik plaatste.
Ik maakte toen al even wat wolelfjes, maar begon echt pas net met het maken van viltpopjes. Alleen nog van gekochte pakktten ook, pas later begon ik zelf ontwerpjes te maken en uit te schrijven. Inmiddels heb ik Atelier Nanaya, waar ik allerlei zelfmaakpakketten uitgeef. Een paar leuke foto's van de afgelopen jaren:
Een van mijn eerste favoriete pakketjes: de bungelbaby's.
Door de jaren heen al aardig wat van zulke tafels voorbij zien komen, vol met viltlapjes en kraaltjes.
Voor het eerst mijn pakketten op een hobbybeurs zien liggen, was ook echt bijzonder!
In 2013 begon ik met de Familie Uil, nog steeds een van mijn favorieten om aan te werken en voor het uilenhuis aan het knutselen te slaan.
 Tja, netjes opgeruimd is het er niet van geworden...
Maar wel veel gezelliger!
Niet te vergeten als laatste ook mijn twee hondjes, die regelmatig in de berichtjes terugkomen, en mijn nieuwe hobby van het poppen maken.
Dankzij mijn blog heb ik veel leuke mensen mogen 'ontmoeten' en ik wil jullie bedanken voor alle leuke, lieve, gezellige reacties die ik op de eerste 250 berichten heb mogen ontvangen. Daarom wil ik graag twee pakketjes verloten van de cadeaulabels (want bij feest horen ballonnen en taart!) Ze zijn ook voor beginners goed te doen en het benodigde materiaal zit erbij. 
Wil je meedoen, laat dan een reactie achter op mijn blogje. Het is leuk als je de link deelt, maar dat hoeft niet. De Give Away loopt tot woensdag en woensdagmiddag maak ik de winnaars bekend.
Fijn weekend!
Ilona


7 opmerkingen:

* Haakjuffie * zei

Oh, gefeliciteerd!
Ja, ik doe uiteraard graag mee ;)
En geniet elke keer van je blog. Hoop dat je nog lang door blijft bloggen.
Xxx

Knutselpret zei

Gefeliciteerd en leuke actie

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Gefeliciteerd met al je berichten, ik hoe graag mee.

Groet Thea

blauwruitje zei

Wat een leuke give away. Ik waag graag een gokje. Groetjes Sandra

PS ik zet een linkje op mijn blog.

Margaret zei

Proficiat. Wat maak je toch mooie dingen. Ik doe ook graag een gokje wagen voor die mooie labels.

Mirjam zei

Gefeliciteerd en met je leuke actie doe ik graag mee.

Barbara zei

Dat is wel een felicitatie waard! Van harte en hopelijk volgen er nog veel inspirerende berichtjes! Lieve groetjes, Barbara