Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

woensdag 15 januari 2014

Nieuwe ontwerpen Atelier Nanaya

Vanaf vandaag komen er 3 nieuwe pakketten uit van Atelier Nanaya. De vorige drie (kersthondjes, Kerstlabels en Sintlabels) vielen gelukkig goed in de smaak!

De nieuwe paaslabels laat ik rond Pasen wel langskomen op dit blogje, maar de andere wilde ik graag aan jullie laten zien.
De verjaardaglabels zijn niet gebonden aan een bepaalde periode in het jaar, maar kunnen het hele jaar door gebruikt worden om cadeautjes op te leuken. In het pakket zitten 5 labels: een label voor een jarig jongetje, een jarig meisje, een stapel cadeaus, een flinke verjaardagstaart met kaarsjes en ballonnen. Op de achterkant kan de naam van de jarige geborduurd worden of je schrijft de naam met textielstift.
Regelmatig schrijf ik op mijn blog over mijn teckel Nomi. Zij heeft model gestaan voor deze gekleurde teckels van vilt.
Er is een blauwe, roze en bruine variant. Zelf ben ik helemaal gek op teckels, met hun vrolijke karakter en grappige lange lijfje met korte pootjes. Dat heb ik geprobeerd in het ontwerp naar voren te laten komen. Ik vond het vooral leuk om van stroken vilt zelf lapjes te maken, die daarna verwerkt konden worden tot het lijfje en de oren. Dat idee gebruikte ik al eerder bij de blije bijen en blijft leuk om te doen. De teckels zijn ook heel leuk als kraamcadeautje.

De nieuwe pakketten  zijn vanaf nu te vinden in de webwinkel en op de komende handwerkbeurzen in Zwolle en Hardenberg kun je ze ook tegenkomen! 

4 opmerkingen:

Barbara zei

Superleuk, je nieuwe ontwerpen! Lieve groetjes, Barbara

Goudhaartje zei

Je teckels zijn echt heel erg leuk!
Groetjes Nana

Ravelien zei

Leuk je nieuwe pakketjes,Lekker vrolijk! super schattig die teckels. Groetjes

Anoniem zei

Onze teckel Buster ( reu 14 jaar) lijkt ontzettende veel op Nomi:)
Zou je een foto willen sturen maar weet even niet hoe....
Leuk blog,
Groeten Marleen.