Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

zondag 15 december 2013

Kerstontwerpen + Give Away

Een tijd geleden heb ik ze al eens kort voorbij laten komen, maar omdat Kerst nu echt dichterbij komt (als ik in de nieuwe AH folder kijk, is het blijkbaar komende week al ;) ) wilde ik jullie deze nieuwe pakketten laten zien. Naja nieuw, wie weet heb je ze inmiddels al op een paar beurzen voorbij laten komen, maar hier heb ik ze nog niet echt laten zien.

Net als voor Sinterklaas heb ik ook voor Kerst wat labels ontworpen. Hier zie je ze allemaal samen. Leuk om cadeautjes mee te versieren of om gewoon in de kerstboom te hangen. 
Een rendier met slee
De vrolijke Kerstman
Het kleinste label: een kaars met lichtje
 
Een sneeuwpop
En natuurlijk de kerstboom
Dit tweede pakket bestaat uit kersthondjes. Ze zijn gemaakt met zes verschillende tinten bruin, hebben een mutsje van rood fleece en een geruit lintje. Schattig om de kerstboom te hangen of cadeau te geven. Zo leuk om te zien dat een ontwerp vaak verkocht wordt! Ik heb er al behoorlijk wat in elkaar gezet en ze zijn op diverse beurzen te bewonderen geweest.
En nu kunnen jullie er eentje winnen! Als je het leuk zou vinden om de kersthondjes ook in jouw kerstboom te hangen of op de kersttafel te zetten, dan kun je meedoen met de kerstgive-away. Het is een beetje kort dag, maar de hondjes zijn lekker vlot te maken. Je doet mee voor een pakketje met patroon en alle materialen.
Het enige wat je hoeft te doen is een berichtje hieronder achterlaten met daarin waar jij de hondjes neer zou zetten/hangen. Het gaat niet om originaliteit hoor, ik trek gewoon een van de lootjes met namen. Donderdag 19 december maak ik de winnaar bekend en dan kan ik het pakketje meteen vrijdag versturen. Hopelijk komt het dan zaterdag bij je binnen! Een linkje plaatsen op je blog is natuurlijk altijd leuk :)

Fijne zondag! 

10 opmerkingen:

* Made by Haakjuffie * zei

Lieverd, wat een mooi blogje weer vandaag.
Kan je me een mailtje sturen? Ik ben je adres kwijt ( schaam ) en wil je een kerstkaart sturen.

Graag doe ik mee met je give away.. maar als ik win word het hondje een nieuw vriendje voor de poppen en zie je hem terug in de verhalen.

xxxx

vrouw Hommel zei

Graag doe ik mee. We zijn beide dol op diertjes

JoJo zei

Ik doe graag mee en maak de hondjes dan voor mijn vader die al jaren een hondenkennel heeft hij mag ze dan een mooi plekje geven

Mirjam zei

Graag doe ik mee omdat ze erg leuk zijn.

Margaret zei

O wat een schattige hondjes. Die zou ik wel willen proberen te maken en dan krijgen ze natuurlijk een ere plaatsje in ons huis.
Zal een linkje plaatsen op ons blog.

creatieve-vlinder zei

O wat schattig, ik doe graag mee

Patricia Smit zei

Wat een lieve schattige hondjes!
Ik waag graag een kansje. Ik zou er 1 voor mijn zus haken- die sinds een paar weken zelf een puppy heeft, genaamd Bo, eentje voor een client die gek is op honden, en 1 voor mezelf als sleutelhanger!
Zal een linkje op m'n blog plaatsen.
Groetjes Patricia

Marie-Jeanne zei

Ik doe graag mee, daar hij lijkt op onze honden. Ik zal nog wel een mooi plaatsje vinden in de woonkamer.
Gr, M-J.

Beitske zei

Ik doe ook graag mee. Als ik ze win dan komen ze in mijn houten decoratieboom die ik in de vensterbank heb staan. Kunnen ze lekker naar buiten kijken.ualson

mamayalin zei

Wat leuk zijn ze. Ik zou ze onder de kerstboom van de kinderen plaatsen. Die zouden er dan tegen gaan praten en veel avonturen mee beleven.