Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

zondag 24 maart 2013

Handwerkdagen


Wat een leuke reacties kreeg ik op de give aways, daar ben ik echt heel blij mee!

Afgelopen vrijdag ben ik naar de hobby- en handwerkdagen in de Brabanthallen geweest. Ik was nog nooit eerder op een beurs geweest en omdat ik wilde kijken of het ook wat voor mij is (over een jaar of zelfs 2 pas hoor, nu heb ik nog veel te weinig ontwerpjes om een hele stand te vullen). Het was leuk om eens te zien hoe het in zijn werk gaat op zo’n beurs. En er is natuurlijk enorm veel te zien en te beleven! Zelfs echte schapen en lammetjes.
 
 
Al die prachtige kleuren wol en garen, die mooie bedrukte stofjes (daar wordt een mens hebberig van) en natuurlijk heel veel viltpopjes. Leuk om verschillende ontwerpen kant-en-klaar te zien.

Over kant-en-klaar gesproken, van Lisenka van Le Dique heb ik het verzoek gekregen om een flink aantal pakketjes gemaakt te leveren zodat ze die in haar winkeltje kan verkopen. Daar ben ik de komende tijd wel zoet mee. Wat me erg aansprak is dat ze allerlei handgemaakte spullen verkoopt vooral van creatievelingen uit de omgeving.
http://www.oisterwijknieuws.nl/2013/02/brocante-bij-le-dique-oisterwijk/

Gistermiddag ben ik alvast begonnen met een lading hoofdjes (niet mijn favoriete onderdeel, dus het is fijn als er al een aantal klaar liggen te wachten).

Fijne zondag!

2 opmerkingen:

Knutselpret zei

leuk om ook iets van die beurs te zien en succes met al je werk.
Groetjes Albèrtje

Ravelien zei

Leuk dat je aan de slag kan, succes met je pakketjes (en al die hoofdjes, ook niet mijn favoriete onderdeel ;)
Groetjes