Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

dinsdag 5 maart 2013

Give away actie - Lente


Ter ere van het begin van de lente (gisteren heb ik eindelijk weer eens lekker buiten in de zon kunnen zitten, zelfs zonder dikke winterjas!) en omdat ik het zo leuk vind dat ik al bijna 50 volgers heb (en ik kan wel gaan wachten tot het er echt 50 zijn, maar waarom?) heb ik voor jullie een lente-give away: een viltpakket van Beltane’s Bloeme.

Beltane is het jaarfeest van groei en bloei wat wordt gevierd tijdens de nacht van 30 april op 1 mei. Het huwelijk tussen de God (het mannelijk) en de Godin (het vrouwelijke) wordt gevierd als symbool voor vruchtbaarheid. Vroeger werd gedacht dat elfjes en andere natuurwezens deze nacht met ons mee konden vieren. Niet voor niets werd met Beltane vroeg in de avond een schaaltje koekjes in de tuin gezet om het elfenvolk tevreden te houden.
Beltane’s Bloeme is de meiprinses van het feest. Ze heeft een rok van prachtige dikke strengen roze wol die met hun verschillende tinten doen denken aan de bloesems van fruitbomen. Ze heeft haar haren versierd met kralen en linten en draagt haar bloementasje met veel plezier.

Mocht ik in deze week alsnog 50 volgers krijgen, dan verloot ik ook 3 pakketjes van de Lenteliefjes.

Lente is de tijd van groei en bloei. De natuur komt na een koude winter weer tot leven en overal duiken de prachtigste bloemen op. Tulpen, narcissen en hyacinten steken hun kopjes boven de aarde uit en fleuren menig straat en tuin op. De Lenteliefjes voelen zich maar wat fijn tussen al die ontluikende bloemen. Ze hebben lieflijke pasteltinten en zijn zo zacht als een lentebriesje. Eenvoudig pakketje wat uitnodigt om er heel veel te maken.

Om mee te doen zou het leuk zijn als je volger bent en laat gewoon een berichtje achter. Het zou helemaal leuk zijn als je het zou vermelden op je blog, maar dat is natuurlijk geen vereiste. Op zondag 10 maart trek ik de winnares(sen).

Geniet van deze heerlijke lentedagen!

12 opmerkingen:

Knutselpret zei

nou als dat geen mooie actie is met dit heerlijke weer. zo heerlijk de lente en wat een mooie pakketjes natuurlijk wil ik graag mee doen met deze leuke give away.
Heel veel succes
lieve groet albèrtje

Janine zei

Ik kom even terug kijken ☺ en ik kan het compliment terug geven hoor, jij maakt ook super leuke dingen, ik heb me nog nooit gewaagd aan deze poppetjes, zo heeft ieder een eigen stijl niet waar. Super mooi!!!

Viltanja zei

Wat is prachtig, die mooie kleuren en dan ook nog zo'n lieve uitstraling.
Heel mooi gemaakt. En mocht je op de 50 kome,n ik doe heel graag mee.

Mirjam zei

Prachtig, wat een mooie give away ik doe graag mee, meteen volger geworden, alhoewel ik dat al deed in stilte!

Groeten, Mirjam

Goedgemutst zei

Prachtig gemaakt! Het ziet er echt sprookjesachtig mooi uit. Zo zacht. prachtig. Ik kom altijd even kijken bij je berichten dus ik doe graag mee. Groetjes Stella.

Angela zei

Ik ben ook volger geworden. Nog 1 en je hebt de 50 gehaald. Heel erg bedankt voor je berichtje op mijn blog.
p.s. Ik doe graag mee aan je give away.
Liefs Angela

www.tbezigebijtje.blogspot.com zei

Bedankt voor je leuke berichtje op mijn blog! Ik heb ook even bij jou gesnuffeld. En wat een mooie Give Away!
Ik doe graag mee, ik vind het erg mooi, maar ik denk dat mijn dochtertje van 6 er helemaal weg van zal zijn!

Groetjes,

Miriam
't Bezige Bijtje

JoJo zei

wat gaaf zeg ik doe graag mee en ik ben net volger 51 geworden dus je mijlpaal van 50 heb je al gehaald>proficiat ermee. groetjes Jolanda

Barbara zei

Wat een prachtige give away weer! Al eerder won ik jouw Kaatje Chocolaatje, dus ik maak me geen illusies, hoor! Maar wie weet ... Lieve groetjes, Barbara

zonnekindpop zei

Mooi zeg deze give away. Ik ding graag mee!
Groetjes ut Ljouwert, Hendrika

WOLfje zei

Mooi, ik doe graag mee

Ravelien zei

oh leuk, ik doe ook mee :)
Groetjes