Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

woensdag 20 februari 2013

Cavia's en slakken


Inmiddels is de babyslak af. Voor de grote slak ga ik zelf het patroontje maar even tekenen zodat ik verder kan. Ze zijn wel erg leuk om te maken. Zo krijg je echt helemaal zin in de lente! Ik ben van plan binnenkort nog wat meer stof te gaan halen en meer slakken te maken. Met stof werken is een stuk leuker dan ik dacht. En ook een stuk minder moeilijk!

Gisteren heb ik ook twee cavia’s gemaakt. Ik ben al jaren gek op cavia’s en heb 10 echte in de tuin zitten, maar ik had nog nooit vilten cavia’s gemaakt. Deze vond ik wel erg snoezig geworden.


Ze staan ook leuk met z’n allen in de huisvormige letterbak die ik een tijd terug kocht.

 
Voor boven op de werkkamer was ik al een tijd op zoek naar een mooie kast. En omdat ik zo blij ben met de buffetkast waar ik mijn jaarfeestkast van heb gemaakt, ging ik eens kijken naar vergelijkbare kasten. Toen ik deze kast van Woood  zag was ik meteen verkocht. Ook een mooie buffetkast, maar wel eentje die je nog zelf in elkaar moet zetten (anders krijg ik hem nooit de trap op). Daarnaast was deze ook net weer anders dan de kast van de woonkamer. In de voorjaarsvakantie hebben we hem in elkaar gezet en hij is precies wat ik zocht. Nou nog nadenken over hoe ik hem ga inrichten!
 
Nu nog een paar dagen genieten van de wintertafel beneden en dan ga ik vrijdag of zaterdag alles in lentesfeer brengen.

2 opmerkingen:

Viltanja zei

Wat een lieverds die vilten cavia's. Wij hebben er ook 4, maar eentje gaat bijna bevallen. Erg spannend

Ravelien zei

Wat een schattige caviaatjes...staan inderdaad leuk in de letterbak. Mooie kast ook!
Groetjes