Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

dinsdag 12 februari 2013

Bosgnoom brengt lente

Hoewel er buiten nog steeds wat sneeuw ligt, begin ik in lentestemming te komen. Er staan leuke bollen binnen en ik heb deze grote bosgnoom van Tintangel gemaakt. Een erg leuk pakket om te maken, al waren de tenen nog best een uitdaging.


Deze narcissen had ik vorig jaar gekocht en laten uitdrogen toen ze uitgebloeid waren. Ik was ze eigenlijk alweer vergeten (ze lagen onder een laag hooi in het caviaverblijf), tot ik van de week wat groene sprietjes tussen het hooi zag piepen. Nu staan ze weer binnen en hopelijk doet het water en wat warmte ze goed!

Toen we dit weekend bezoek kregen, maakte ik deze chocoladecakejes met kersen en kersenjam. Hmmm!

Gisteren ben ik begonnen met de bruine slak van Schatten van de Natuur. Zo leuk met die mooie stofjes. Ik mis alleen het patroon voor het lijfje van de grote slak! Is er iemand die dit pakket ook al eens heeft gemaakt, en zat daar wel een patroon bij? Ik ben nu maar vast begonnen met de stoffen aan elkaar vastzetten en met de kleine slak. Hopelijk kan ik het patroon nog ergens achterhalen.

3 opmerkingen:

Viltanja zei

Stuur anders even een mailtje naar het atelier. Mijn ervaring is dat ze echt super behulpzaam zijn. Wobbes Wiebelteen is hier nog steeds de grote favoriet. Hij is zo leuk met die blote tenen.

Groetjes Anja

Ravelien zei

Geinig die bosgnoom! Erg leuk..
Groetjes

Atelier Nanaya zei

Helaas nog geen mailtje terug, maar ik zal het van de week nog eens proberen! Bedankt voor de tip.