Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

zondag 11 november 2012

Allerlei knutsels


Ik ben de afgelopen weken met verschillende projecten bezig geweest. Hoewel het nog wel even duurt voordat het kerst is, had ik wel veel zin om een patroon uit mijn nieuwe haakboek te proberen. Het was alweer even geleden dat ik voor het laatst gehaakt had, maar het ging eigenlijk vrij snel goed. Ik ben begonnen met dit kerstboompje. Nu kan hij nog even de kast in, maar over een paar weken hang ik hem in de woonkamer.

Ook te leuk om mee te wachten vond ik het sneeuwdorpje van Tintangel, wat ik gehad had voor mijn verjaardag. De huisjes worden erg schattig en zijn leuk om te maken! Ik ben benieuwd wanneer ik deze tevoorschijn kan halen.


Voor mijn volgende ontwerp had ik bruine houten kralen nodig, maar ik had alleen blanke liggen. Een kraal (zeker die van 4mm) vasthouden en dan schilderen leek me geen goede optie, maar met deze constructie werkte het ideaal.
 

 
Wat voor poppetjes zouden dit nou worden? Ik hoop ze eind deze week af te hebben.

Fijne zondag!

3 opmerkingen:

Barbara zei

Mag ik raden? Een heleboel vrolijke Pietjes? Lieve groetjes, Barbara

vrouw Hommel zei

Had ik ook bedacht doordat je kralen moest verven.
Leuke kerstboom heb je gehaakt!

Knutselpret zei

ik denk ook dat het pietjes worden met die vrolijke kleuren.
Groet Albèrtje