Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

dinsdag 25 oktober 2011

Jarig en nieuwe blog!


Vandaag ben ik echt jarig! Afgelopen zondag heb ik mijn verjaardag al gevierd met familie en ik ben flink verwend met cadeautjes, waaronder ook viltpakketjes. Omdat er voor zoveel bezoek toch een behoorlijke verhuizing van het meubilair nodig was, heb ik meteen de kamer in herfstsfeer gebracht. We hebben het jaarfeest Mabon al een tijdje achter ons gelaten, maar de ik had zelfs nog wat paaseitjes in de tak hangen en dat kon natuurlijk echt niet meer. De zolder was al in herfststemming, maar nu mocht ook de woonkamer eraan geloven.


Toen al het bezoek ’s avonds naar huis was, kon ik het niet laten om alvast aan een pakketje te beginnen. Ik heb Heks Hobbie van Wilma Creatief gemaakt die ik van mijn zusje heb gehad. Een erg leuk en niet al te ingewikkeld pakketje. Is ze niet leuk geworden?

Past helemaal bij het Halloween-thema. De slingers hingen al voor mijn verjaardag, maar ik laat ze lekker hangen tot Samhain komende maandag.
Ik ben vandaag ook voor het eerst begonnen met een eigen ontwerp voor een viltpakket, ge├»nspireerd op de kleuren van het Esprit parfumflesje, dat ik van van M heb gehad. Ik ben benieuwd hoe het gaat lukken. 

Liefs,
Nanaya

1 opmerking:

Miriam zei

Gefeliciteerd met je verjaardag en met je nieuwe weblog!
Ik kwam je bij Ingrid tegen.
Veel plezier met bloggen en een gezellige verjaardag toegewenst.
Groetjes, Miriam