Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

donderdag 2 juni 2016

Rondleiding door mijn atelier

Gistermiddag heb ik de laatste dozen uitgeruimd en nu is mijn atelierkamer klaar. Eens kijken hoe lang het zo netjes blijft ;)
Ik ben er maar wat blij mee! Ik zal jullie een korte rondleiding geven. Er staan 2 bureaus in de kamer, 2 hoge en 2 lage ladekasten en natuurlijk mogen het uilenhuis en de viltstapels niet ontbreken.
In de hoge ladekasten is ruimte voor al mijn linten, zakjes, kraaltjes, pailletten en de bijzondere stoffen die ik niet zo vaak gebruik. Fijn om alles overzichtelijk per lade klaar te hebben liggen.
In de lage ladekasten onder mijn bureau bewaar ik de pakketten van andere ateliers en de verzendspullen, zoals mijn stempels, labels en visitekaartjes.
Van de vaste inbouwkast heb ik de planken wit geschilderd. Deze zit vol met dozen wol, stofjes, gripzakjes en gemaakte viltpopjes. Fijn om die uit het zicht op te kunnen bergen.
Het vilt wil ik nog verder op kleur sorteren, maar ligt nu even in stapels op de grond. Het is wel erg handig om in één oogopslag te kunnen zien welke kleuren op voorraad zijn.
En natuurlijk mogen mijn zelfgemaakte popjes niet ontbreken om de kamer op te vrolijken. Ik heb een paar leuke hoekjes gecreëerd met de nieuwere creaties. Dat geeft nu al de nodige inspiratie en ik kan niet wachten om binnenkort weer te gaan ontwerpen voor volgend najaar.
Ik kwam er tijdens het fotograferen wel achter dat donkerblauw een lastige achtergrondkleur is om foto's van te maken. Alles wordt al snel erg donker! Gelukkig is de kleur in het echt prachtig. 

Van het uilenhuis, dat ik nog ga schilderen, zal ik binnenkort wat meer laten zien. 
Alvast een heel fijn weekend gewenst!

6 opmerkingen:

Anita Oele - van de Grint zei

Leuk, leuk en alles nog zo netjes opgeruimd ;-)
Ik ben ook bezig met mijn hobbykamer, leuk hé
Heel veel plezier van je nieuwe ruimte, ook zo lekker licht :)
Groetjes en alvast een fijn weekend, Anita

blauwruitje zei

Wat ziet het er netjes uit! Ik durf geen foto van mijn rommelhok te maken. Veel plezier in je nieuwe atelier. Groetjes Sandra

Patricia Smit zei

Heerlijk om een eigen ruimte te hebben he! Inderdaad mooi overzichtelijk, bij mij blijft dat wel een puntje van aandacht. Ik heb vaak haast (althans, dat vind ik zelf) en leg dan snel een stapel in mijn hobbykamer en nog 1 en... . Je raadt het al: chaos! Doordat jouw ruimte zo overzichtelijk is biedt het volop inspiratie, ben benieuwd naar je creatieve uitspattingen voor aankomend seizoen.
Groetjes Patricia

Mirjam zei

Wat een mooie ruimte!

Poppenatelier Barbara zei

Wat een heerlijke ruime nieuwe plek! Daar zul je heel wat fijne uurtjes doorbrengen! Lieve groetjes, Barbara

Severine Bakker zei

Oh wat heerlijk, wat heb je veel ruimte en wat is het (nog?) netjes!!!
Veel handwerkplezier daar!
Groetjes,
Severine