Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

woensdag 28 oktober 2015

Weekend Rome & Kreadoe

We zijn net terug van een heerlijk lang weekend Rome. Fijne sfeer, verrukkelijk eten en lekker weer. Omdat we 2 dagen na elkaar jarig zijn, is dat een prima reden om er samen een weekend tussenuit te gaan en zo onze verjaardagen te vieren.
Vannacht kwamen we, na flink wat vertraging, weer thuis en vandaag ben ik druk bezig met de laatste bestellingen voor de Kreadoe. Ik zit zo weer in het ritme ;)

5 opmerkingen:

Patricia Smit zei

Mooie foto's van Rome!
Aangezien ik vorig jaar door onvoorziene omstandigheden niet naar de KreaDoe kon, had ik mijn zinnen op dit jar gezet maar helaas gooit een acute ontsteking in mijn voet wederom roet in het eten. Na een slapeloze nacht vanmorgen naar de huisarts gegaan die een snee maakte in de gekwetste voet waarna er behoorlijk wat pus (ik weet het, behoorlijk onsmakelijk)uit de wond kwam. Ik kon daarna direct door naar de apotheek voor een antibioticakuur en het advies om te blijven koelen, voet hoog houden en rusten.
Ik durf voor volgend jaar nog geen voorspellingen te doen. Hoop dat verschillende mensen foto's zullen plaatsen zodat ik toch nog een beetje mee kan genieten.
Wens je de aankomende dagen veel plezier en een goed verkoop!
Groetjes Patricia

Atelier Nanaya zei

Wat vervelend om te lezen Patricia. Veel beterschap met je voet!

blauwruitje zei

heerlijk er zo even tussen uit.

Anita Oele - van de Grint zei

Inderdaad, heerlijk even weg. Ik wist niet dat je op de Krea doe dag staat, anders was ik gisteren even bij je langs gekomen. Nu ben ik waarschijnlijk wel langs gekomen, maar zonder dat ik het wist :) Veel succes met de verkoop.

Atelier Nanaya zei

Ik sta zelf niet op de Kreadoe, maar mijn pakketten worden verkocht bij oa Atelier de Klaproos :)