Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

dinsdag 29 september 2015

Dinsdag poppendag

Deze leuke popjes heb ik naar eigen ontwerp gemaakt. Broer en zus hebben alleen binnenkort nog wel kleertjes nodig! Helaas ben ik daar minder in thuis dan in vilt.

7 opmerkingen:

Barbara Oudejans zei

Wat zijn ze leuk! Kleertjes vind ik zelf ook altijd lastig. Breien is misschien een idee? Als je wilt, heb ik nog wel patroontjes, die je wellicht aan kunt passen? Lieve groetjes, Barbara

De Breimeisjes zei

Dat zijn erg leuke popjes!
Ik ben benieuwd wat je gaat doen met de kleding! Er is zoveel mogelijk!
Groetjes,
Akkelien

juffrouw Ooievaar zei

Wat zijn ze leuk geworden, ik vind kleertjes maken wel leuk, maar er gaat heel veel tijd in zitten. Kijk eens bij juffrouw Mier, zij heeft een tutorial voor een jurkje. Dan heeft het meisje alvast iets aan:)

Unknown zei

Ze zijn leuk, wist je dat het vandaag broer en zusdag is ?

Groet Thea

blauwruitje zei

Wat een gezelligheid. Succes met de kleertjes.

Atelier het Uilenhuis zei

Bedankt voor alle leuke reacties! Ik wist niet dat het broer en zusdag was, wel heel leuk om te weten :) Gebreide kleertjes zijn zeker super, alleen is het heel lang geleden dat ik dat heb gedaan. Ik ga binnenkort maar eens wat proberen. Nu ben ik met rompertjes van stof bezig.

Severine zei

Ik vind kleertjes ook lastig en er zijn geen workshops voor. Ik oefen veel op oude kleding stof en helaas belandt er ook veel in de prullenbak, maar het is heel leerzaam. Ik moet ook vaak patroontjes opnieuw tekenen/ bijknippen/vergroten/verkleinen want elk popje is weer anders.
Groetjes,
Severine