Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

maandag 29 juni 2015

Moestuintje 2.0

Drukke weken achter de rug en nu even een weekje rust, heerlijk! Vandaag heb ik de moestuinbakken afgemaakt die ik bedacht had voor de vensterbank. De tuin ligt op het zuiden dus op de vensterbank groeit alles als kool. Alle geplante zaadjes waren al een tijdlang uit hun plastic bekertjes gegroeid, maar ik kwam er niet aan toe om ze te verpotten. Vandaar dat ze er zo bij stonden:
Vandaag had ik tijd om ermee aan de slag te gaan. De bakken van hardhout had ik vorige week al gemaakt. Vandaag moesten ze bekleed met vijverfolie, dan hydrokorrels erin en als laatste potgrond.
Plantjes erin, even de spierballen laten werken (ze worden best zwaar als ze eenmaal gevuld zijn) en dan is de moestuinvensterbank klaar! Dit ziet er toch wel een stuk leuker uit!
Als je je afvraagt, wat ligt daar op de tuintafel? Dat is teckel Nomi die stiekem via de tuinstoel op de tafel gesprongen is en heerlijk in het zonnetje ligt.
Zo ziet het er van buitenaf uit. Gelukkig geen echte cavia's, anders was er weinig over van het tuintje vrees ik.

3 opmerkingen:

Anita Oele - van de Grint zei

Dat wordt straks smullen:) van eigen groente. Wat leuk wij hebben ook een teckel genaamd Sjors.

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Geniet van je rust en je hebt mooie bakken gemaakt voor je planten.
Groet Thea

Ravelien zei

Dat is leuk geworden! Succes met je moestuinvensterbank.