Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

vrijdag 20 februari 2015

Kabouterslakjes en Schattige Schaapjes

Hier zijn ze dan: de twee nieuwe lentepakketten. 
Het is maar goed dat deze kabouters geen haast hebben, want met slakken als transportmiddel duurt het wel even voor je op je bestemming aankomt. Gelukkig zijn de slakken wel heel tam en brengen ze de kabouters zonder morren overal heen. 
Deze schattige schaapjes staan leuk op iedere lentetafel. Ze hebben vier pootjes, twee oortjes en een snoezig staartje; toch zijn ze anders dan andere schaapjes. Ik vond vooral het staartje ook zo snoezig om te maken.  
En ik ben lekker aan het inpakken geweest de afgelopen dagen. Wie weet kom je deze schaapjes en slakjes wel tegen op een van de komende beurzen! 

5 opmerkingen:

Mirjam Schippers zei

Ze zijn leuk zeg! Die schaapjes zijn echt snoezig!
Groetjes
Mirjam

Margaret zei

Wat schattig. Die schaapjs zijn zo lief.

Patricia Smit zei

De schaapjes hebben direct mijn hart gestolen. Een bestelling kon dus niet uitblijven! Zodra ik het pakketje binnen heb ga ik aan de slag. Je kunt ze dan terugvinden op mijn blog:
http://decreatieveuil.blogspot.com

Groetjes, Patricia

Mirjam zei

Wat schattig die schaapjes

Barbara zei

Wat een leuke pakketjes weer! Lieve groetjes, Barbara