Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

woensdag 5 november 2014

De patisserie gaat weer open!

Vader Teun en kleine Toby hebben eindelijk bericht van Thelma gehad. Ze hebben tante Teresa gevonden en komen snel weer naar huis. Zowel Teun als Toby kijken daar enorm naar uit, wat hebben ze Thelma en kleine Tibby gemist!
Maar in de tussentijd hebben ze niet stilgezeten. Teun heeft enorm hard geklust om een huis te maken die ruimte heeft voor de hele familie! Maar daarover later meer…

Vandaag komt oma Tina namelijk aan, de moeder van Thelma.
En Tina komt niet alleen… ze heeft haar 4 katten ook meegenomen.
Gelukkig is Toby gek op dieren en hij krijgt al snel allemaal kopjes van de katten.
Oma is blij om Teun en Toby te zien en ze geeft Toby een dikke knuffel.
“Waar zijn Thelma en Tibby?” vraagt ze. “Die komen snel weer thuis,” zegt Teun blij, “met Terese!” “Maar hoe moet dat nu met de bakkerij?” “Die is al een tijdje niet meer in gebruik,” vertelt Toby.

Teun en Toby nemen oma mee naar de mooie winkelruimte, met de prachtige vitrinekast en het nieuwe bureau dat Teun gebouwd heeft. Oma is flink onder de indruk: “Wat prachtig allemaal!”
Oma besluit om de winkel meteen weer open te gooien. Thelma heeft haar kookkunsten niet van een vreemde, oma was ook altijd een ster in koken en bakken. In no time heeft  ze wat taarten uit de oven getoverd en kunnen de klanten weer terecht. Fijn dat oma de patisserie wil runnen tot Thelma weer terug is.
En de poezen? Die vermaken zich maar wat goed met alle hooibalen van de alpaca’s. 

2 opmerkingen:

Barbara zei

Superleuk! Lieve groetjes, Barbara

Ravelien zei

Wat leuk weer!! En helemaal vergeten (sorry, we zijn aan het verbouwen) je even te laten weten dat het viltpakketje goed is aangekomen. Erg leuk!! Nogmaals bedankt :)
Groetjes