Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

woensdag 20 augustus 2014

Eerste nieuwe najaarspakket: zwammenzusjes

Vandaag komen 4 nieuwe uilenpakketten en 5 nieuwe najaarspakketten uit van Atelier Nanaya. In dit berichtje zal ik jullie er alvast eentje laten zien: degene die ge├»nspireerd was op de foto’s van vorige keer.
Voor de mensen die niet kunnen wachten, op Facebook en de website (http://atelier.nanaya.nl) kun je de pakketten in de loop van de dag al vinden. De afgelopen dagen heb ik het in elk geval druk gehad met uitwerken, knippen, kraaltjes in zakjes stoppen en alles mooi verpakken!

In het pakket ‘Zwammenzusjes’ zitten diverse paddenstoelen verwerkt. Deze leuke zwammenzusjes zitten ontspannen op een boomstam. De boomstam is begroeid met allerlei paddenstoelen: twee glimmerinktzwammen, een elfenbankje en een peperboleet. Het tafereeltje kun je op de seizoenstafel zetten of met twee touwtjes ophangen. Het geheel wordt gemaakt rond een keukenrolkartonnetje. 
Toen ik met alle paddenstoelen bezig was, kreeg ik stiekem toch ook al wel zin in de herfst. De zomer is heerlijk, met de weken vakantie en de warme zon, maar die gure herfst heeft toch ook wel iets!

2 opmerkingen:

Ravelien zei

Wat leuk! En wat fijn dat het ontwerpen en maken van de pakketjes zo goed gaat!!

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Je bent weer erg druk geweest, mooie ontwerpen heb je weer bedacht, ben benieuwd naar je andere nieuwe creaties.
Groet Thea