Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

donderdag 22 mei 2014

Nieuwe uiltjes, cavia's en schutting!

Vorige week heb ik 3 nieuwe cavia’s opgehaald uit de opvang, twee in Eindhoven en eentje in Dongen. Er was weer wat ruimte in de groep (helaas heb ik een paar maanden terug twee oudjes moeten laten inslapen) en ik vind het dan wel leuk om cavia’s uit de opvang te halen. Met dit heerlijke weer is het leuk om ze gras te geven en dan een half uurtje in de ren te zitten terwijl ze alles opsmikkelen. Heerlijk ontspannend!

Verder ben ik druk bezig geweest met het maken van nieuwe uiltjes. Deze leuke regenboogdame is geïnspireerd op een wolpopje dat ik al eerder heb gemaakt.

Als ‘jongensversie’ heb ik deze stoere piratenuil gemaakt.
Verder zijn we ook op niet-vilt-gebied druk bezig geweest. De schuttingmatten uit de voortuin hadden hun beste tijd wel gehad en daarom moest er wat nieuws komen. Het wordt wel een stuk mooier zo. 


Morgen de laatste les smeden, ik ben benieuwd hoe mijn hanger wordt. Maar zo eerst nog wat pakketten klaarmaken om te versturen! Fijne donderdag!

3 opmerkingen:

Viltanja zei

Wat een leuk stel heb je daar. En zo te zien een hebben ze en pracht van een plekje. Ik wou dat we hier zo'n mooie grote ren konden bouwen.

Groetjes Anja

Sandra zei

leuk hoor zo een leuke beestenboel. Gelukkig heb je er ook genoeg ruimte voor

Barbara zei

Wat hebben jouw caafjes het heerlijk bij jou! Echt een paradijsje! Leuk zijn je uiltjes!