Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

zaterdag 23 november 2019

Kerstpakketten


Misschien heb je ze al voorbij zien komen op Facebook, maar er zijn inmiddels drie nieuwe kerstpakketten uitgekomen die ik graag even aan je wil laten zien.

De eerste is deze leuke kerststaldriehoek. Deze vilten driehoek laat het kerstverhaal zien. Maria en Jozef staan naast de kribbe, waarin de pasgeboren baby Jezus ligt. De drie koningen komen op bezoek en hebben geschenken bij zich. Deze driehoek staat net als een fotolijstje en kun je daarom overal in huis neerzetten. Door de verschillende lagen vilt, lijken de figuurtjes 3D.
De tweede is JOY
Jozef en Maria zijn maar wat gelukkig met de geboorte van hun bijzondere baby Jezus. JOY is het Engelse woord voor vreugde en blijdschap en wordt vaak gebruikt om de kerstgedachte aan te duiden. Kerst is een vreugdevolle tijd waarbij we stilstaan bij de geboorte van nieuw leven en de terugkeer van het licht.
Dit leuke tafereeltje bestaat uit drie dennengroene letters en drie eenvoudig te maken popjes: Maria, Jozef en baby Jezus. Je kunt ze op allerlei manieren neerzetten. Het vormt een heel schattig tafereeltje wanneer de drie bij elkaar in de letter O staan, maar ook voor de letters of Jezus op de letter J als kribbe ziet er erg leuk uit. Ook leuk voor kinderen om mee te spelen.
De kerstengeltjes zijn het nieuwste ontwerp. Deze drie kleine engeltjes brengen de kerstgedachte met zich mee. De drie zusjes hebben elk een andere haarkleur, maar zijn verder identiek. Eenvoudig te maken en leuk om cadeau te doen of om als piek op je kerstboom te gebruiken.

Alle pakketten zijn te bestellen via Etsy of door te mailen naar info@hetuilenhuis.nl. Verzenden binnen Nederland is altijd gratis!

1 opmerking:

blauwruitje zei

Wat een leuke nieuwe ideeen heb je.